SAS.no
rabattkode og tilbud 2024

tilbud
Vis detaljer
Sluttdato er ikke bekreftet.

Vilkår og betingelser:
Som medlem i SAS sitt bonusprogram EuroBonus vil du raskt oppdage at poengkontoen øker dersom du reiser med SAS, Blue1, Widerøe og andre partnere.
Som hyppig bruker vil et medlemskap gi tilgang til bonusreiser og medlemstilbud, så vel som nyttige servicefordeler.
tilbud
Vis detaljer
Sluttdato er ikke bekreftet.

Vilkår og betingelser:
Med SAS lavpriskalender kan du enkelt få tilgang til billige flybilletter/reiser til/fra Norge og Europa. SAS lavpriskalender gjør det enkelt å søke billige flybilletter. Velg avreiseflyplass, hvor du vil reise, hvor mange som skal reise og den aktuelle måneden.

Om SAS.no:

SAS er Skandinavias største flyselskap som flyr direkte til en rekke populære reisemål i Skandinavia, Europa, USA og Asia. SAS har mange avganger å velge mellom.

SAS lavpriskalender

I SAS sin lavpriskalender kan du finne billige flybilletter. I lavpriskalenderen finner du de billigste flybilletter SAS tilbyr akkurat nå.

SAS Eurobonus

Eurobonus gir deg ikke avslag i pris direkte som med en rabattkode, men lar deg samle poeng som du senere kan bruke på flybilletter og mye annet.

Tilbud og rabatter hos SAS

Fra tid til annen har SAS kampanjer med tilbud og rabatter, enten på konkrete reisemål eller store salg. RabattWeb følger med og holder deg oppdatert!


Besøk nettstedet: www.sas.no

RabattWeb.no på Facebook

Følg oss på Facebook og få med deg de beste rabattene og tidsbegrensede tilbud.


Gå til vår side på Facebook

Flere tilbud og rabattkoder

Finn en rabattkode eller et tilbud fra en aktuell kategori.