Presseinformasjon

"RabattWeb.no hjelper brukerne å spare penger i hverdagen. Vi finner de beste rabattkodene og rabattene fra kjente butikker, og formidler disse til våre brukere." Jonas Bjørnstad, Gründer

Bakgrunn for nettstedet

Etter revisjonen av markedsføringsloven sommeren 2009, der forbudet mot tilgift (eksempelvis rabattkuponger) opphørte, begynte mange butikker å benytte rabattkoder for å vekke interesse hos potensielle kunder. RabattWeb.no ble startet sommeren 2009 for å være den naturlige kanalen for distribusjon av rabattkoder.

Hva er RabattWeb.no?

RabattWeb.no er et av Norges raskest voksende nettsteder som hjelper forbrukerne å spare penger i hverdagen. Vi finner de beste rabattkodene og rabattene fra kjente butikker, og formidler disse til våre brukere. På nettstedet finner man hundrevis av rabatter og rabattkoder som gjør det enkelt å spare penger når man handler.

Kåret til Norges beste rabattside

I april 2010 ble RabattWeb.no kåret til Norges beste rabattside. Avgjørelsen ble begrunnet med at RabattWeb.no skiller seg ut med et godt design som gjør det enkelt å finne rabatter i ønsket nettbutikk. RabattWeb.no skiller tydelig mellom rabatter og rabattkoder, og gjør det åpenbart hva som er hva. Metodene som benyttes for å formidle rabattkodene ble også trukket frem i vurderingen.

Fakta om RabattWeb.no

» RabattWeb.no ble startet sommeren 2009.
» Kåret til Norges beste oversikt over rabatter i 2010.

Rabattkoder og tilbud

På RabattWeb.no skiller vi mellom tilbud og rabattkoder. En rabattkode er en kode som aktiverer en rabatt når du oppgir den i løpet av handleprosessen. Et tilbud krever som regel ingen aktiv handling fra brukeren - dette er gjerne salg og kampanjer.

Slik bruker du en rabattkode

1 Søk etter butikken hvor du skal handle.
2 Hent rabattkoden.
3 Gjennomfør kjøpet. Angi rabattkoden!
4 Det var alt - penger spart er penger tjent!

Pressekontakt

Jonas Bjørnstad
Daglig leder / Gründer
+47 911 07 116
jonasalfakrøllbjut.no

RabattWeb.no i media

"Smart netthandel" Online.no, 3.2.2011 "Slik sparer du penger på nettet" F-b.no, 10.1.2010 "Slik får du ekstra rabatt" DinSide.no, 29.6.2010 "Spar penger med rabattkoder på nett" VG.no, 10.5.2010 "Dagens nettside" SOL.no, 3.2.2010 "Slik sparer du penger på nettshopping" Klikk.no, 15.9.2009 "Nettkjøp med rabatt" Startsiden.no, 2.9.2009